Rejuven

0termék

Üres a kosarad.

A termék bekerült a kosárba
  • MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813 MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813
  • MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813 MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813
  • MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813 MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813

MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS WD-6813

Információ

MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS KOZMETIKAI KEZELŐGÉP 6FÉLE FÉNYTERÁPIÁVAL WD-6813

A készülék az egészség,fájdalommentesség és bőrápolás 5 alapkoncepcióján működik

Az idő múlásával a bőr ráncosodhat, elszíneződhet és rugalmatlanná válhat, ami extra törődést igényel.

Ez a készülék, a rádiófrekvencia és elektronikus izomstimuláció működése alapján egyedülálló, mély stimuláló hatást fejt ki, amely segíti a megnyúlt kollagén rosthálózat regenerációját. Feszesíti a bőrt, ezáltal javítja a bőr tónusát és általános megjelenését. Növeli a különböző hidratálók, szérumok és krémek hatását, azáltal, hogy az értékes hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe hatol be.

- Ft

  • A szakmai ár megtekintéséhez jelentkezz be!
31.430 Ft

Részletek

A készülék használata az alábbi problémák kezelésére javasolt:

ráncok feltöltése, csökkentése

UV - sérült bőr

a bőr öregedésének megelőzésére

aknés bőr problémák esetén csak fényterápiás kezelés!

szeplős bőr, májfoltok, pigmentfoltok kezelésére

a hatóanyagok a bőr mélyrétegeibe juttatására

 

1.Elektromos izomstimuláció (EMS):

Az elektromos izomstimuláció aktiválja a bőr sejtjeit, stimulálja és beindítja a kollagén termelést. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a ráncokat és ezáltal a bőr simábbnak és egészségesebbnek tűnik.

2.Elektroporáció:

Az elektroporáció egy non-invazív elektromos kezelés, amelynek célja az aktív hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe, az osztódó (bazális) sejtek közelébe juttatása.

3.Tű nélküli mezoterápia = mezoporáció:

A mikrotűs mezoterápiában az aktív hatóanyagokat mikrotűk segítségével juttatja a bőrbe, ami fájdalmas lehet. A mezoporációhoz a mezoterápiaval ellentétben fájdalommentes, hiszen nem szükséges a tű használata.

A mezoporáció a bőr felületét elektromos ingerekkel stimulálja, amely által a sejtek enyhén eltávolodnak egymástól és apró nedvességcsatornákat (akvaporin csatornákat) más néven mezopórokat hoznak létre, amelyek biztosítják a nagyobb és közepes molekulatömegű hatóanyagok bőrbe juttatását. 

4.Rádiófrekvencia (RF):

A rádiófrekvenciás energia a bőrben elsősorban a megnyúlt kollagén és elasztin rostokat állítja helyre. A kezelés erős anyagcsere fokozó hatása megnöveli a tápanyagok felvételét és a salakanyagok eltávolítását. Nő a bőrsejtek oxigén felvétele és széndioxid leadása. 

Fényterápia (LED):

Az 5 különböző LED fény, olyan fájdalommentes, sokrétű bőrápolási kezelést biztosít, amely még a közepes mértékű pattanások, gyulladások kezelésére is alkalmas.

A LED kezelések minimalizálják a finom vonalakat és ráncokat, kezelik a napkárosodást ás a striákat, valamint csökkentik az agresszívabb IPL vagy lézerkezelések utáni vörösséget. 

FÉNYTERÁPIA MŰKÖDÉSE, HASZNÁLATA

ÜZEMMÓD 1 -VÖRÖS LED Fényterápia
A vörös LED fény a ráncok kezelését, valamint a bőr rugalmasságának és kollagén szintjének regenerálását szolgálja. A vörös fény használatához válassza ki az 1-es ÜZEMMÓDOT a LED kiválasztó gomb segítségével.

ÜZEMMÓD 2 -ZÖLD LED Fényterápia
A Zöld fény a sötét foltok vagy az elszíneződött bőr kezelésére szolgál azáltal, hogy megakadályozza a melanin túltermelődését. A zöld fény használatához válassza a 2-es üzemmódot a LED kiválasztó gomb kétszeri lenyomásával.

ÜZEMMÓD 3 - Kék LED Fényterápia
A Kék fény a pattanások és olajos bőr kezelésére szolgál. Használatához válassza a 3-mas üzemmódot, nyomja meg 3-szor a LED kiválasztó gombot.

ÜZEMMÓD 4 - Sárga LED Fényterápia
A sárga fény a bőr fényesítését szolgálja. Alkalmas anyajegyek és nehezebb területek kezelésére is. Válassza ki a 4-es üzemmódot a LED kiválasztó gomb 4-szeres lenyomásával.

ÜZEMMÓD 5 - Pink LED Fényterápia
Az élénk rózsaszín (Pink) fény a bőr fehérítésére szolgál. Nyomja le a LED kiválasztó gombot 5-ször az 5-ös Üzemmód kiválasztásához.

ÜZEMMÓD 6 – Rózsaszín LED Fényterápia villanófénnyel
A rózsaszínű villanófény a bőrápolási termékek mélyebbre jutását segíti elő. Válassza a 6-os Üzemmódot, nyomja meg 6-szor a LED kiválasztó