Rejuven

0termék

Üres a kosarad.

A termék bekerült a kosárba
  • Solanie Kaviár tápláló csomag + Ajándék törölközővel Solanie Kaviár tápláló csomag + Ajándék törölközővel

Solanie Kaviár tápláló csomag + Ajándék törölközővel

Információ

Az orosz fekete kaviárban megtalálható értékes tápanyagoknál jobbat nem is adhatnál bőrödnek. Bőrazonos összetevőivel, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban és proteinekben gazdag formulájával ugyanis igazi tápanyag bomba a megfáradt regenerációra szoruló bőrnek.

- Ft

  • A szakmai ár megtekintéséhez jelentkezz be!
12.499 Ft

Részletek

Az orosz fekete kaviárban megtalálható értékes tápanyagoknál jobbat nem is adhatnál bőrödnek. Ezen bőrazonos, ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban gazdag összetevő ugyanis nem csak luxus kényeztetést biztosít, de megadja mindazt a tápanyagot, ami a bőr egészséges működéséhez szükséges. Értékes hatóanyagaival energizálja a bőrt, hogy az a mindennapost stressz által okozott károsodásokból mihamarabb regenerálódjon és visszanyerje fiatalos szépségét.

A szettben megtalálható kaviár exkluzív nappali krém táplálja és hidratálja a bőrt. Létfontosságú proteinjeivel és nyomelemeivel új energiával tölti fel a bőrt. A szemráncgél lágy formulája ideális a szemkörüli érzékenyebb bőr ápolásához, hozzáadott hialuronsav hatóanyagával pedig a hidaratáció fokozásához. Rendszeres alkalmazásával minimalzálhatóak a szemkörnyéki karikák és táskák. Hogy ne csak arcbőröd, hanem dekoltázsod és kezeid is megfelelő ápolást kapjanak a szettben egy kéz- és testbalzsamot is elrejtettünk, mely gyors felszívódásával, exkluzív hatóanyagaival táplál és hidratál is egyben.

A szett tartalma:

- Solanie Kaviár exkluzív nappali krém 50ml
- Solanie Kaviár exkluzív szemráncgél 15ml
- Solanie Kaviár kéz- és testbalzsam 150ml

Használata: A letisztított arcbőrre reggel vigyél borsószemnyi mennyiséget a nappali krémből és két-három pumpányit a szemráncgélből a szemek környékére, majd egyenletesen oszlasd el a bőr felszínén. Dekoltázsod és kezeid ápolásához reggel, vagy este vigyél fel kis mennyiséget a kéz- és testbalzsamból és jól masszírozd be a bőrbe..

Solanie Bőrtisztító csomag vásárlásakor + ajándék törölközővel lepünk meg!