Rejuven

0termék

Üres a kosarad.

A termék bekerült a kosárba
  • STELLA Hordozható hideg-meleg arcvasaló /részletek...  STELLA Hordozható hideg-meleg arcvasaló /részletek...

STELLA Hordozható hideg-meleg arcvasaló /részletek...

Információ

Miért hasznos Önnek a STELLA legújabb Kézi / Hordozható/ hideg-meleg vasaló készüléke?

STELLA Hordozható hideg-meleg arcvasaló a hőterápiás bőrvasaló továbbfejlesztett változata, a melegítés mellett a hűtést is alkalmazza. A meleg tágítja a vérereket, a pórusokat, segíti a hatóanyagok felszívódását, míg a hideg összehúzza az ereket, bezárja a pórusokat, nyugtatja a bőrt. A hideg-meleg váltakozása edzi a bőrt. A bőr hőmérséklete lassan akár 25 °C fokkal is növelhető, majd utána lecsökkenthető 10-20 °C fok tartományba.

- Ft

  • A szakmai ár megtekintéséhez jelentkezz be!

Részletek

Arcvasalás,bőrfiatalítás,ránctalanítás!

A fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik,stresszmentessé és élettelivé válik.A hideg-meleg vasaló megfiatalítja a sejteket,regenerálja az öregedés jeleit. Már az első alkalom után látható az eredmény.

Meleg bőrvasalás: A testhőmérsékletnél magasabb 40-42°C-os hőmérséklet hatására a vérerek áteresztőképessége javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. A bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben és pontosabban jutnak el a célsejtekhez.

Hideg bőrvasalás: a hidegterápiás kezeléseknél, a megnyitott pórusok lezárhatók, így a bejuttatott hatóanyagok a „hatóanyag csapda” effektusnak köszönhetően a bőrben maradnak és ott tartósan fejthetik ki hatásukat. A hideg ideális továbbá a gyulladt bőrök megnyugtatására, a szem alatti ödémás táskák csökkentésére.

A hideg-meleg vasaló hatásai:

  • Serkenti az anyagcserét és a vérkeringést
  • Gyorsítja a hatóanyagbevitelt
  • A bőr szilárdabb, feszesebb lesz,
  • Értorna hatására a tágult hajszálerek állapota javul

Mikor ajánlott az arcvasalás?

  • Ránckezelés,bőrfiatalítás:arc,nyak,dekoltázs,kézfej fiatalítása,az öregedés jeleinek eltüntetésére