Rejuven

0termék

Üres a kosarad.

A termék bekerült a kosárba
  • Vital A Zeta 2 Hajnövesztő hajszesz Vital A Zeta 2 Hajnövesztő hajszesz

Vital A Zeta 2 Hajnövesztő hajszesz

Információ

Rendkívüli minőségű bio hajápoló termék. Több tízezer kezelés 100% -osan pozitív visszajelzése alapján, sok éve az egyik legsikeresebb termékünk. Természetes hatóanyaginak köszönhetően rendkívül hatékonyan gyógyítja a fejbőrét, táplálja a haj hagymákat, látványosan erősíti a hajat. Ennek köszönhető a haj erőteljes, az átlagnál sokkal nagyobb növekedése!

- Ft

  • A szakmai ár megtekintéséhez jelentkezz be!
660 Ft

Részletek

Rendkívüli minőségű bio hajápoló termék. Több tízezer kezelés 100% -osan pozitív visszajelzése alapján, sok éve az egyik legsikeresebb termékünk. Természetes hatóanyaginak köszönhetően rendkívül hatékonyan gyógyítja a fejbőrét, táplálja a haj hagymákat, látványosan erősíti a hajat. Ennek köszönhető a haj erőteljes, az átlagnál sokkal nagyobb növekedése!

Szeretné ha, haja havi 3-4 centimét nőne gyógyszer szedése, és mellékhatások nálkül? 

Ez a hajszesz, megállítja hajhullását, újraindítja a hajhagymák működését! Látványos eredményt érhet el, már az első kúra alatt, és mind ezt a hasonló készítmények árának töredékéért ! Egy 4 hónapos kúra 16db ampulla,  ennyi van 1 kartonban.

Normál haj esetében, heti 1 ampulla használatával már felgyorsítható a növekedés mértéke, havi 3 -4cm el hosszabb, és sokkal erőseb lesz

 Ajánlott! Erős hajhullásra, kemoterápia miatti hajhullás újraindítására, normál hajhullásra, foltos hajhullásra, hajhullás + korpásodás-hajhullás + zsírosodás - hajhullás megakadályozására.

Vásárlóink és azok ismerősei is, számtalan próbálkozást tettek ezen problémájuk leküzdésére, mielőtt kipróbálták az A ZETA 2 hajszesz -t . A kemoterápián átesettek is látványos eredményt érnek el használatával! Nekik az intenzív kúrát javasoljuk!

Hajhullás elleni, és fejbőr regeneráló hajápoló krémampulla. Egy kartonban 16 db ampulla,van amely egy 4 hónapos kúrára elegendő! A hatás felgyorsításához ajánlott, egy új csúcstechnikájú hajszárító használata,  amely infra lámpával rendelkezik, és segíti a fejbőr regenerálódását. ez a hajszárítók menüpontban rendelhető meg

Reklám nélkül is, 2005 óta folyamatosan a legnépszerűbb termékeink közé tartozik. Egy hatásos kezelés a hajhullás megállítására, egyéb fejbőr problémák kezelésére a legolcsóbban. Elég hetente 1 ampullát elhasználni! 1 ampulla 2-3 kezelésre elegendő. Rendszeres használatával a haj havonta 3-4 cm-el nő!

Intenzív kezeléssel 2-3 hónap után megindul az új haj növekedése!

Mivel a fejbőr helyes működését állítja helyre, hatásosan alkalmazható minden fejbőr problémára!
A termék használata során ajánlott a fejbőrproblémának megfelelő sampon használata! Több egyidejű probléma esetén használja felváltva a samponokat!

SAMPOO ANTICADUTA - HAJHULLÁSRA 250ML

SAMPOO ANTIFORFORA - KORPÁSODÁSRA 250ML

SAMPOO ANTIGRASSO - ZSÍROSODÁSRA 250ML

Intenzív kezelés – kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges.

Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket

Hogyan hat?- A fejbőr fiziológiai egyensúlyát állítja helyre, ezáltal nagyon sok problémát megszüntet.  Felgyorsul, vagy újra indul a haj növekedése.  Megerősödnek a hajszálak, újra lesz tartása a hajnak.  Megállítja a haj hullását.  Megszünteti a fejbőr betegségek nagy részét……

Kinek használ? A tapasztalatok szerint mindenkinek használ, de a nők 95%-nál, a férfiak 70%-nál látványosan működik.

Mikor jelentkezik a hatás?— A hajhullás csökkenése , a haj megerősödése, az első intenzív kúra után ( 2-3 hónap) már látható változásokat mutat. Látványos változás a 4-5hónap után várható, amennyiben folyamatosan heti 1 ampullát használ. Hogy a hajprobléma ne jöjjön vissza , javasolt évente megismételni a kúrát, valamint folyamatosan havonta 1-2 ampulla használni.

Használat: A legjobb hatás elérésére ajánlatos megtisztított fejbőrre felvinni! Ehhez ajánljuk az A Zeta 2 –hez kifejlesztett Purificante gyümölcssavas fejbőrtisztító sampont. A különböző fejbőr problémákhoz, használja a következő samponokat: hajhullás- Vital Anticaduta, korpásodás-Vital Antiforfora , zsírosodás –Vital antgrasso sampon.  Ezek együttes használata erősíti a kívánt hatást!

Mennyit kell használni? – Csak annyit, amennyivel a fejbőrt be tudja masszírozni a kívánt területen.. Úgy kell fel vinni a fejbőrre, hogy a haj minél kevesebbet igyon fel. Férfiaknál egy ampulla akár 4-5 alkalommal is elegendő, a kevesebb haj miatt.  Ez a kezelés ugyanolyan hatásos mintha minden alkalommal elhasználna egy teljes ampullát!

Mennyibe kerül? Az ár – érték – hatás- aránya törzsvásárlóink szerint  is nagyon jó. Jelenleg a hasonló készítmények  arának csak töredéke. Sokan egy hasonló kúrára, a 10- 20 szorosát is kifizették már.

A növényi komplex kivonatok alkotóelemeinek, és egyéb hatóanyagok hatásai:

 

A készítménynek köszönhetően a revitalizáció már a hajtőnél megindul. Aktivizálja a hajtüszőkben lévő sejteket, javítja a mikrokeringést, fokozza a haj növekedését, csökkenti a hajhullást. Hatékonyan alkalmazható kopaszodás és hajhullás ellen, valamint a fiatalos-, csillogó és erős haj elérése érdekében.

A hajfiatalító és hajnövekedést serkentő fito - biotechnológiai szérum hatóanyagai, és a peptidek specifikus lokalizációt mutatnak a célterület környékén, a hajtüszőnél, és hatással vannak az itt található keratinocitákra. A kezelés hatására a dermisz és a gyökérhüvely kapcsolódása vastagabb és strukturáltabb lesz, csökken a hajhullás és egészségesebbé válik a hajtüsző. A  molekulák védve vannak a fehérjebontó enzimektől, ezért hatékonnyá teszik a felszívódást, így a revítalizáció már a hajtüsző szintjén a hajtőnél megindul.

Lecitin: javítja a haj szerkezetét és a fejbőr állapotát, így csökkenti a hajhullás mértékét 
Panthenol: Javítja a haj szerkezetét, így rugalmasabbá és fényesebbé teszi a hajat, óvja a hajszálakat a mechanikai és kémiai behatásoktól.

Csalán: külső használata a hajhullás kezelésére és a hajnövekedés serkentésére ajánlott
Bojtorján: megszabadítja a fejbőrt a korpától, erősíti a hajat és meggátolja a hajhullást. 
Körömvirág: tisztító hatású, javítja a vérkeringést, 
Nyír: antibakteriális hatású, tisztítja és fertőtleníti a fejbőrt és egyben segíti a hajnövekedést

Búza: kijavítja a károsodott hajszerkezetet, a hajnak hosszan tartó, jellegzetes fényt kölcsönöz. 
Cickafarkfű: korlátozza a faggyútermelést 
Kakukkfű: fokozza a vérbőséget, valamint antiszeptikus és antibakteriális hatással bír. 
Paprika: fokozza a véráramlást, gyorsítja a regeneráló folyamatokat
Szalicilsav: a szalicilsav multifunkciós tulajdonságokkal rendelkezik, fellazítja és eltávolítja a fejbőrön található elhalt sejteket, zsírt és egyéb szennyeződéseket. A szalicilsav a fejbőr külső rétegében koncentrálódik, amely lipidekben gazdag, de a kor előrehaladtával a természetes hámlás csökken, és így száraz és matt bőrkorpák alakulnak ki. Mivel gyorsítja az epidermis hámlását, a faggyúmirigyek sem tömődnek el, és gyorsabban képződik új bőr. A hatóanyag egyéb pozitív tulajdonsága az antimikrobiális hatás, mely főként a gyulladások kezelésében játszik szerepet.

Használati útmutató. Olvassa el, nyomtassa ki!
Használat: Mossa meg a hajat a kezelésnek megfelelő samponnal, és törölje meg. Öntse a fejbőrre az ampulla tartalmát (vagy a megfelelő dózist a palackból) részről részre haladva, és masszírozza legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal, és az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja meg annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le!  Intenzív kezelés – kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges.: Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket