Rejuven

0termék

Üres a kosarad.

A termék bekerült a kosárba
  • 3 STEP CRYSTALAC - 3S207 (4ML) - FULL PLATINUM  3 STEP CRYSTALAC - 3S207 (4ML) - FULL PLATINUM

3 STEP CRYSTALAC - 3S207 (4ML) - FULL PLATINUM

Információ

Fénylő Pezsgő

Ez a kollekció igazi kincs minden csillogást kedvelőnek! Az eddigi legcsillogóbb hatás: a Full Platinum a Full Diamond 3 STEP CrystaLac-ok csillámjainak és a Platinum fólia pelyheinek káprázatos keverékéből áll. Ez a kollekció négy új árnyalattal érkezik, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább lenyűgözőt. A pezsgő, rózsaarany, fehér ezüst és grafit árnyalatokkal segítjük az ünnepi hangulat megteremtését. A színek univerzálisak, és bármilyen évszakban csodásan mutatnak, így az év bármely szakaszában szikrázhat a vendéged körme!

 

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól!

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

  • 1 darab
2.330 Ft

Részletek

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje az Elasty Hardener Gel, a Compact Base Gel, a Compact Base Gel Plus, a Base Gel, vagy a Builder Base Gel.

Fedőzseléje a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel Universal New Formula, Cool Top Gel Original, Cool Top 4 Dark, Mattever Matt Top Gel vagy (Easy Off Hardener Gel alap esetén) az Easy Off Top Gel.


A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

 

CN Tipp: Vékony köröm esetén Elasty Hardener Gel-lel, Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

 

A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.